• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van Het Nieuwsblad
Natuur
dagen

4*-Kasteelhotel nabij Maastricht incl. ontbijt

Kasteel Altembrouck
's-Gravenvoeren, Limburg, België bekijk op kaart
2 of 3 dagen op een prachtig landgoed in de Voerstreek nabij Maastricht incl. ontbijt

Het unieke Kasteel Altembrouck ligt in een 60 hectare groot natuurdomein in de plaats 's-Gravenvoeren. Je verblijft in een prachtig kasteel met uitzicht op bossen, vijvers en landerijen. Tijdens een wandeling over het prachtige landgoed van Kasteel Altembrouck kom je helemaal tot rust. Op minder dan 3 kilometer afstand vind je een mooie golfbaan waar je ontspannen een balletje kunt slaan. Ook een bezoekje aan Maastricht is een absolute aanrader. Deze stad staat garant voor een bezoek vol cultuur, winkelen en culinair genieten. Bewonder onder andere het Vrijthof, de Basiliek van Sint Servaas, het Bonnefantenmuseum en de Mergelgrotten.

Natuur
dagen

4*-Kasteelhotel nabij Maastricht incl. ontbijt

Kasteel Altembrouck
's-Gravenvoeren, Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen in Superior kamer
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een huisaperitief
  • Landelijk en rustiek gelegen in de Voerstreek
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel gelegen in de Voerstreek, net over de grens van Zuid-Limburg
  • Tip: bezoek Abdij Val-Dieu of de stad Luik
Kasteel Altembrouck
Altenbroek 4,
's-Gravenvoeren, België
Kaart
Altenbroek 4, 's-Gravenvoeren, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het unieke Kasteel Altembrouck ligt in een 60 hectare groot natuurdomein in de plaats 's Gravenvoeren. Het hotel beschikt over authentieke en luxe gastenkamers. Alle kamers zijn voorzien van televisie, airconditioning, zitje, bureau, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met douche en toilet. Begin iedere ochtend je dag goed met een gezond ontbijt met biologische eieren, versgebakken brood en ambachtelijk beleg. In het sfeervolle hotel-restaurant kun je genieten van culinaire hoogstandjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op: Er kunnen maximaal 4 kamers geboekt worden per boeking. Meer kamers nodig? Neem dan contact op met ons Service Center.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro